WordPress среща на 13.06.2012 в Дон Домат (София)

by Андон Иванов on 11.06.2012

Въпреки, че в този сайт говорим основно за блогване, не трябва да забравяме, че блог платформите са неизменима част от живота на всеки блогър и като такава, човек е добре да е запознат с най-добрата блог платформа – WordPress.

Измина известно време от дебюта на WordPress 3.0 и вече има няколко допълнителни ъпдейта на платформата, които оправят редица проблеми или добавят нови интересни функции, полезни за всеки, който блогва. Именно това ме накара да ви информирам за предстояща среща на WordPress феновете. Искам да подчертая, че това не е официално събиране, а по-скоро организирана неофициална среща между, както каза организаторът (Марио Пешев) – WordPress ориентирани хора.

Самата среща ще се състои в гр. София – Дон Домат на Хемус, а самата статия по въпросите с организацията и евентуалното запазване на място, можете да видите съответно в темата за WordPress срещата или пък да пишете на Пешев в Twitter.

Ползите от срещата

Най-малкото ще изпиете по бира с много интересни хора… Ще успеете да се запознаете с хора, които могат да ви помогнат с куп неща. От програмиране на Plugin за WordPress до рязане и кодиране на WordPress тема ( ако ви трябва ).

Доколкото разбрах, на събитието ще присъства и Николай Бачийски, който вярвам, че все ще разкрие някоя-друга интересна новина за WordPress. За тези, които не знаят, той работи за компанията, която се занимава с разработката на тази страхотна платформа за блогване.

Марио Пешев също ще е там ( няма как… все пак, той организира срещата ) и от него ще има какво интересно да научите. Вярвам, че и още доста интересни хора ще бъдат там и ще има какво да си кажете.

За съжаление, аз няма да имам възможността да присъствам. Най-вече защото имам неотложна работа, точно на тази дата, а и София ми идва доста далеч, така, че с радост ще очаквам нови интересни статии с снимки и отзиви от срещата.

Може би ще ви е интересно да прочетете и следните статии:

Искате ли да се информирате за всичко ново покрай Професионалното блогване, преди всички останали?

Абонирайте се, чрез нашият RSS фийд или си направете напълно безплатен абонамент по е-мейл.

{ 2 коментара }

Марио Пешев юни 13, 2012 в 7:51

Благодаря за споделянето, да се надяваме, че при интерес от хората сбирките ще зачестят и ще можеш да посетиш някоя от идните (или пък да направим събиране в по-източен район).

Андон Иванов юни 14, 2012 в 3:52

@Марио Пешев – пак заповядай!

Подобни събития са много полезни и дори само заради социалният контакт с приятни хора си заслужава човек да дойде. Уви вие из София се оказвате по организирани и повече, така, че повечето срещи са все там.

Предложението ти за събиране в по-източен регион не е никак лошо, а междувременно си мисля, че евентуално би се получило готино и с виртуална среща, примерно през Google Hangouts… звучи интересно и полезно.

Същевременно как протече срещата вчера?! Успяхте ли да се съберете повечко хора?

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация