Jump.bg празнува своят 1-ви рожден ден с много подаръци и отстъпки

by Андон Иванов on 17.02.2012

Днес една от най-новите хостинг компании в България – Jump.bg празнува своят 1-ви рожден ден с много подаръци и отстъпки за своите бъдещи и настоящи клиенти.

За тази една година Jump.bg успя да наложи куп нови услуги на своите клиенти и да покаже, че на българският пазар има качествени хостинг услуги и то на напълно достъпни цени и най-важното с наистина високо качество.

Jump.bg беше една от хостинг компаниите, които първа добави в своят панел безплатно услугата на CloudFlare за споделен хостинг, която осигурява по-бързо зареждане и куп защити на вашите сайтове. Компанията в която за пръв път видях възможността да си направите собствено svn хранилище и мисля първата компания в България, която предлага FFMpeg поддръжка на споделен хостинг.

Услугите които предлага компанията са:

  • Споделен хостинг – 3 плана – Старт, Стандарт и Бизнес, като всеки е добре балансиран според нуждите на различните клиенти от най-обикновени блогъри до бизнес потребители с големи корпоративни сайтове;
  • VPS хостинг – отново 3 плана – VPS start, VPS Pro, VPS Super и VPS Ultimate и най-хубавото е, че можете сами да си създадете пакет, който най-точно ще отговаря на параметрите които са ви необходими за вашият перфектен VPS хостинг;
  • Наети сървъри – 3 плана – Start, Power и Monster, като отново всичко е подбрано според нуждите на различните типове клиенти;
  • Домейни – възможност да си регистрирате домейни на доста достъпни цени и най-хубавото почти винаги има промоции за отстъпки, а от вътрешен източник дочух, че скоро можем да очакваме и домейни в .bg областта ;) ;
  • Други допълнителни услуги – други услуги тясно свързани с изработката на сайтове и оптимизацията им.

Въпреки, че горе написаното вероятно ви звучи като рекламна публикацията, тя не е такава, а просто моето лично мнение като клиент, който ползва услугите на тази хостинг компания и е много доволен от тях. Доказателство за това е, че откакто ползвам споделен хостинг от тях, сайтовете ми се отварят изключително бъзо, нито веднъж не са падали и смело мога да потвърдя, че имат 100% видимост от цял свят. Проблеми не съм имал и никога не ми се е налагало да пиша на support-а им за каквото и да било.

Другото нещо, което стои зад думите ми е, че Jump.bg е хостинг компанията на която за пръв път виждам толкова големи отстъпки и подаръци на всеки празник, за което мога само да им свалям шапка и да им пожелая още дълги години да ни изненадват с нови технологични въведения в сферата на хостинг услугите, както и много нови клиенти, които вярвам, че ще останат много доволни от услугата.

Преди няколко месеца успяха да ме мотивират да ползвам техните услуги с една страхотна промоция от 50% отстъпка и се радвам, че успях да се възползвам. Днес освен 50% отстъпка от различните хостинг услуги, можете да получите и допълнителен подарък и за да е изненада, ще оставя сами да откриете какво се крие зад вашето парче от празничната торта и да не забравите да споделите какво ви се е паднало ;)

Може би ще ви е интересно да прочетете и следните статии:

Искате ли да се информирате за всичко ново покрай Професионалното блогване, преди всички останали?

Абонирайте се, чрез нашият RSS фийд или си направете напълно безплатен абонамент по е-мейл.

{ 3 коментара }

Андон Иванов февруари 17, 2012 в 12:09

Забравих да споделя, че моят подарък от парчето торта беше 50% отстъпка и 3 месеца безплатен хостинг ;) – СУПЕР!!!

Димо Георгиев февруари 22, 2012 в 5:44

Доки, много се чудих, като стават на 1 годинка, защо са СИ сложили 7 свещички на тортата? Ти как мислиш? :P

Андрей Димитров февруари 23, 2012 в 10:51

Моят подарък пък беше – 50% отстъпка + 1 безплатен IP адрес – нещо, което доста ми допадна. Доста полезно от към SEO.

Коментарите за тази публикация са забранени.

Предишна публикация

Следваща публикация