юни 2012

WordPress 3.4 „GREEN“ – излезе официално

by Андон Иванов on 14.06.2012

Винаги съм доста въодушевен когато излезе нова версия на WordPress, особено, когато в нея има доста значителни промени и както се подразбира от заглавието – излезе WordPress 3.4 с кодово име „Green“, посветено на великият джас китарист – Grant Green.

Въпреки, че в общи линии промените не са толкова много колкото очаквах ( или поне козметичните ), са доста интересни и биха били много голямо удобство за голяма част от блогърите, които държат блогат им да не прилича на другите WordPress блогове в интернет. Иначе казано – наблегнали са върху работата си над темплейт системата.

Все още не съм си позволил да разгледам обстойно версията, за да разбера дали тази система ще сработва само върху стандартната тема с която идва WordPress при първоначалната си инсталация – „Twenty Eleven„, но на пръв поглед си мисля, че ще работи само при нея. :(

[ Прочети цялата информация за новият WordPress 3.4 ]

{ Comments on this entry are closed }

Въпреки, че в този сайт говорим основно за блогване, не трябва да забравяме, че блог платформите са неизменима част от живота на всеки блогър и като такава, човек е добре да е запознат с най-добрата блог платформа – WordPress.

Измина известно време от дебюта на WordPress 3.0 и вече има няколко допълнителни ъпдейта на платформата, които оправят редица проблеми или добавят нови интересни функции, полезни за всеки, който блогва. Именно това ме накара да ви информирам за предстояща среща на WordPress феновете. Искам да подчертая, че това не е официално събиране, а по-скоро организирана неофициална среща между, както каза организаторът (Марио Пешев) – WordPress ориентирани хора.

Самата среща ще се състои в гр. София – Дон Домат на Хемус, а самата статия по въпросите с организацията и евентуалното запазване на място, можете да видите съответно в темата за WordPress срещата или пък да пишете на Пешев в Twitter.

[ Цялата публикация и ползите от срещата ]

{ Comments on this entry are closed }