март 2012

Все по известен става методът да си набавяме безплатни връзки с помощта на директории за статии, което всъщност е и супер, понеже колкото повече и по-разнообразни са връзките, толкова по-напред избутваме сайта си в SERP-а на Google.

От няколко месеца, обаче се появи нова тенденция, да се създават тематични директории за статии, като целта е да се получават тематични връзки, които са още по-ценни. Например, ако имате сайт на тема Туризъм, Почивки или Хотели, много по-добре ще е да получите връзка от сайт с статии на тази тема. Както следва, ако сайта ви е на Туристическа тематика, ще е добре да пускате своите статии в Директория за туризъм.

Нека продължим с примера за директорията за туризъм и какъв реално е плюсът на подобни директории за статии.

Понеже в тази туристическа директория ще има основно статии на тема туризъм и почивки с времето тя ще става все по-силна и по-тематична. Ще започне да се класира добре по дадената тема и когато публикуваме статия в нея по темата. Естествено с връзки към нашите сайтове на тема туризъм, ще получаваме по-силни връзки и това ще изтласка нашият сайт все по-напред и по-напред.

[ Прочетете цялата публикация ]

{ Comments on this entry are closed }